A- A A+

Dochters van Licht

TILIA Levensbegeleiding - Wilrijk - Dochters van Licht

Dochters van Licht is een vrouwencirkel waarin vrouwen samenkomen in verbondenheid om volgens het thema van de maand raad te vragen aan hun gidsen. Wees welkom!

In de cirkel beginnen we met het opwekken van energie. We laten de energie stromen doorheen de cirkel. In deze energie maken we een meditatieve reis met het seizoen, we ontmoeten daar onze gidsen en vragen raad over het thema van de maand. We eindigen met het delen van onze ervaringen en een fijne babbel. 

Praktisch: de cirkel vindt plaats in mijn praktijkruimte. Aankomen kan vanaf 19.45 en we starten stipt om 20.00.
Betalen kan per sessie of je neemt een meerbeurtenkaart. Je betaalt maximaal 20 euro voor deze sessies, inclusief drank en gezonde versnapering.

Aarzel niet om TILIA Levensbegeleiding te contacteren voor meer informatie. U kunt de data van alle cursussen vinden in de agenda.

"Door bij de dingen stil te staan, denk je er op een andere manier over na. Dat geeft nieuwe inzichten. Ontspanning en aura's ervaren was heel waardevol." -Veerle

"Bedankt voor de zinvolle meditatie" -Priscilla

Vuurmeditatie december 2012

TILIA Levensbegeleiding, F. Gaillystraat 37,2610 Wilrijk, Ligging, Tel : 03/707 21 97 Gsm : 0478/73 74 88, info@tilia-levensbeleiding.be, BTW BE0 831 617 820 ,