A- A A+

Stressbeheersing & relaxatie

Stress is een grote bedreiging voor onze gezondheid en ons welzijn. In de moderne samenleving zien we mensen die emotioneel en energetisch uitgeput zijn. In de cursus Stressbeheersing & relaxatie leert u een natuurlijke wijze om u te ontspannen door het verbroken evenwicht tussen het stress- en het ontspanningsmechanisme te herstellen. De grote waarde van deze ontspanningsmethode ligt in de synchronisatie tussen lichamelijke en geestelijke ontspanning. Door los te laten ontspant u uw spieren, heft u blokkades op en kunt u weer diep in- en uitademen.

Deze cursus is gebaseerd op spierontspanning, ademhaling en gedachteloosheid. We gaan verder met fixatie, concentratie, visualisatie en positief denken. Doorheen de cursus ontdekt u hoe u deze technieken kan gebruiken ter ontspanning. Hoewel de technieken uiterst eenvoudig zijn, is het resultaat schitterend. Leer uzelf te ontspannen, om zelf ontspanning en evenwicht te kunnen vinden!

In vijf lessen leer je je stress beheersen op zowel het fysieke als het mentale vlak. Hiertoe worden verschillende relaxatietechnieken aangeleerd op een zachte manier.

De data van de komende geplande cursus vindt u in de agenda.

TILIA Levensbegeleiding, F. Gaillystraat 37,2610 Wilrijk, Ligging, Tel : 03/707 21 97 Gsm : 0478/73 74 88, info@tilia-levensbeleiding.be, BTW BE0 831 617 820 ,