A- A A+

Voeding & Afslanken

TILIA Levensbegeleiding - Wilrijk - Voeding & Afslanken

TILIA Levensbegeleiding helpt u om voor uzelf te zorgen aan de hand van een voedingswijze die is aangepast aan uw lichaam. De begeleiding helpt u om uw persoonlijke voedingsbehoeftes in kaart te brengen, inclusief eventuele allergieën of andere aandoeningen. Ik geef u tips over voedingsmiddelen die voor u aangewezen of af te raden zijn. Zo vindt u voor u het beste voedingspatroon.

"De tips en lijsten met voedingsmiddelen die Els me gaf, zijn heel behulpzaam geweest in mijn zoektocht naar de juiste voedingsmiddelen voor mij om te eten."
- Katrien

 

Het tri-actief afslankprogramma is een goede manier om een natuurlijk gewicht te bereiken. Het programma bestaat uit 30 stappen, die leiden tot een duurzaam resultaat. De weg is niet kort, maar na afloop zullen de kilo's wegblijven!

"Ik voelde me veel energieker dan voorheen na het volgen van het afslankprogramma. Tijdens de begeleiding kreeg ik tips om het vol te houden en het dagboekje hielp me in te zien waar het beter kon. Ik verloor traag maar zeker de kilo's die ik kwijt wilde."
- Lin

TILIA Levensbegeleiding, F. Gaillystraat 37,2610 Wilrijk, Ligging, Tel : 03/707 21 97 Gsm : 0478/73 74 88, info@tilia-levensbeleiding.be, BTW BE0 831 617 820 ,